ADVIES

Néé, MIAA is geen vrouw, maar een multidisciplinair adviesbureau voor alles wat te maken heeft met interieur. En met alles bedoelen we echt ALLES. Ben je op zoek naar een leuke sofa, verlichting of gordijnen? We gaan er voor jou achteraan. Wens je een nieuwe keuken, badkamer of thuiskantoor? We zorgen voor het ontwerp en de coördinatie van de uitvoering. Of zie je het groter en ga je bouwen of verbouwen, maar is voor jou het interieur het vertrekpunt van alles? We begeleiden het volledige proces van de eerste schets tot en met oplevering.

Met MIAA breng ik mijn achtergrond als architect, mijn ervaring als projectmanager en mijn passie voor interieurinrichting samen.
Wij vertalen jouw verhaal samen in een interieur dat eruitziet als een strak maatpak maar even comfortabel aanvoelt als een jogging. Op maat gemaakt, voor jouw budget en waar je je helemaal in thuis voelt.

-Stein Dedobbeleer, zaakvoerder MIAA


Heb je al 1000 beelden op je pinterestbord verzameld?
Zie je het bos door de bomen niet meer in alle online shops?
Ben je bang dat alle losse onderdelen een kakofonie gaan worden?
Laat het me weten en ik kom bij je langs en we gaan samen aan de slag.

Stuur me een berichtje
MAIL