INTERIEUR


Het creëren van een aangenaam interieur is onze specialiteit.
MIAA zorgt voor een totaalaanpak. We splitsten interieur- opdrachten op in 3 fases: het ontwerp, de uitvoering, en de levering van meubilair & verlichting. Aan jou de keuze hoe ver je wil gaan!

Ontwerp
Samen met jou maken we een ontwerp van jouw droominterieur. Dat kan gaan van een enkele ruimte tot een heel verdiep. Via 3D simulaties wordt je droom levensecht. Naarmate je ontwerp groeit, wordt de kostenschatting gedetaileerd. Zo zijn budget en ontwerp steeds op elkaar afgestemd. Op het einde van het ontwerpproces maken we een volledig uitvoeringsdossier waarmee je naar een uitvoerder kan stappen met detailtekeningen, materiaalkeuzes, concrete toestellen & verlichting. Dit alles aan een vooraf afgesproken forfaitaire prijs.

Uitvoering
Wil je graag dat wij de uitvoering coördineren? MIAA helpt je bij de keuze van de uitvoerder. We zorgen voor een planning en controleren of de werken correct worden uitgevoerd voor de afgesproken prijs. Wij bieden dit aan op basis van een percentage op de geraamde kost van het ontwerp.

Meubilair en verlichting
Een ruimte zonder het gepaste meubilair of verlichting is zoals een café zonder bier. Wij leveren graag het meubilair en de verlichting zoals voorzien in het ontwerp.